Logo of Marie Curie Association
4000 Пловдив, ул. Найден Геров 6
тел.:+359 32 68 53 66, факс: +359 32 68 53 66
e-mail: info@marie-curie-bg.org

 
UK Flag to access the English version of this pageНОВИНИ
   
 

"Как да работим ефективно с клиенти с увреждания"

На 16-17 юни 2012г. екипът на Асоциация "Мария Кюри" взе участие в Международен Бизнес Форум, посетен от банкови институции, международни консултантски компании и други международни финансови посредници. Вторият ден от Форума бе посветен на мерките, предприети от бизнеса по отношение на прилагане на принципите на корпоративната социална отговорност (CSR).

След презентацията на Асоциация "Мария Кюри" участниците, предимно представители на финансовия сектор проявиха засилен интерес към възможностите за провеждане на менторинг програми, както и изявиха желание да бъдат обучени как да работят с клиенти и колеги с увреждания. От месец Септември 2012г. Екипът на Асоциация "Мария Кюри" подновява серия от такива обучения в няколко водещи банки и консултантски компании. За повече информация следете официалният ни уеб сайт.

Ако Вие сте представител на бизнеса и проявявате интерес екипът Ви да бъде обучен как да работи по-ефективно с клиенти с увреждания - не се колебайте да се свържете с нас: info@marie-curie-bg.org / тел. 032 / 62 21 28.

До момента от такъв тип обучение са се възползвали компании като Шел България, СИТИ Банк и др.

 
 
    © 1997-2010 "Мария Кюри". Всички права запазени!