Logo of Marie Curie Association
4000 Пловдив, ул. Найден Геров 6
тел.:+359 32 68 53 66, факс: +359 32 68 53 66
e-mail: info@marie-curie-bg.org

 
UK Flag to access the English version of this pageНОВИНИ
   
 

Одобрени участници обучение 19-25 март 2016г.

Честито на одобрените участници в ОБУЧЕНИЕ НА ТЕМА “РАЗВИТИЕ НА КОМПЛЕКСНИ УМЕНИЯ ЗА ПРИОБЩАВАНЕ НА МЛАДИ ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ” – 19-25 МАРТ 2016, АНКАРА, ТУРЦИЯ.
Георги Тодоров
Михаил Дойчинов
Елена Топузова
Росица Георгиева

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОБУЧЕНИЕ НА ТЕМА "РАЗВИТИЕ НА КОМПЛЕКСНИ УМЕНИЯ ЗА ПРИОБЩАВАНЕ НА МЛАДИ ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ" - 19-25 МАРТ 2016, АНКАРА, ТУРЦИЯ

Екипът на Асоциация "Мария Кюри - МСА" Ви предоставя възможност да кандидатствате за участие в едноседмично обучение на тема "Развитие на комплексни умения за приобщаване на млади хора с увреждания". Домакин на обучението е неправителствена организация "Barrier-free Society and Youth Association" със седалище в Анкара, Турция. Обучението е част от проект по програма "Еразъм +" на Европейската комисия по мярка "Мобилности". В него ще вземат участие млади хора, които работят в неправителствения сектор в областта на подпомагане на хората с увреждания от Турция, България, Македония, Португалия, Италия, Гърция, Полша и Румъния.

Форматът на обучението ще бъде гъвкав и ще включва интерактивни методи като дискусии, симулации, ролеви игри, обмяна на опит с другите участници, посещения с цел придобиване на практически опит и впечатления, както и други методи на неформалното обучение.

Сред темите на обучението ще бъдат справяне с предрасъдаците, подкрепа на хората с увреждания с цел приобщаването им в общността, обмяна на опит и добри практики при взаимодействието с хора с увреждания, работа в международен екип с цел създаване на проекти в подкрепа на хората с увреждания, както и ще бъдат предоставени съвети за кандидастване и създаване на проектни предложения по програма "Еразъм+".

Всеки участник ще получи сертификат за участие, както Youthpass сертификат. More / Повече...

"Как да работим ефективно с клиенти с увреждания"

На 16-17 юни 2012г. екипът на Асоциация "Мария Кюри" взе участие в Международен Бизнес Форум, посетен от банкови институции, международни консултантски компании и други международни финансови посредници. Вторият ден от Форума бе посветен на мерките, предприети от бизнеса по отношение на прилагане на принципите на корпоративната социална отговорност (CSR). More / Повече...

Проектът "Валидиране на менторинг програмите" бе избран за успешна практика в Европа.

С гордост Ви съобщаваме, че нашият проект "Валидиране на менторинг програмите" бе избран за успешна Европейска практика в инициативата QALLL – Quality Assurance in lifelong learning - Осигуряване на качеството в ученето през целия живот.

Асоциация Мария Кюри е номинирана за награди за е-Inclusion 2012

Асоциация Мария Кюри е номинирана за награди за е-Inclusion 2012.Ще се състезаваме в категория „ Аз съм част от ИТ“. За повече информация следете сайта ни, както и профила ни във Фейсбук.

Асоциация "Мария Кюри" проведе съвместно със Shell обучение за ефективна комуникация с хора с увреждания

В навечерието на Международния ден на хората с увреждания – 03 декември, Shell България проведе със своите служители поредната практическа сесия, посветена на разнообразието и интегрирането на различията. Конкретна тема на сесията беше етикета на общуване с хората с физически увреждания. More / Повече...

 
 
    © 1997-2010 "Мария Кюри". Всички права запазени!